facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Mirliton kan uw vloeren professioneel reinigen, conserveren en beschermen. Het  onderhouden van uw vloeren verlengt o.a. de levensduur van uw vloeren. Een vloer heeft veel te lijden en te verduren. Naast het “lopen” over een vloer vallen er regelmatig dranken zoals koffie en thee op een vloer. Water, sneeuw, pekel en vuil onder schoenen hebben veel invloed op de staat van uw vloeren. De beschermlaag krijgt veel te verduren en regelmatig goed reinigen en onderhouden is uitermate belangrijk. Uw (schone) vloer bepaald een wezenlijk deel van de uitstraling van uw bedrijf. Ook voor uw medewerkers is het prettig en veilig om in een schone omgeving te werken met schone vloeren.

Linoleum, marmoleum en pvc vloeren onderhouden

Linoleum en marmoleum vloeren worden zo nodig door ons eerst gestript; de bovenste “oude” waslaag wordt verwijderd. Nadat uw vloer grondig is gereinigd brengen wij 1 of meerdere polymeerlagen  aan  om uw linoleum vloer weer optimaal te beschermen. Daarna is het een kwestie van uw vloer goed onderhouden en reinigen. Door de aangebrachte waslagen zal de vloer schoner blijven en kunt u een langere levensduur realiseren.
Mirliton biedt professionele methodieken om PVC vloeren te onderhouden. Door de vloer machinaal te schrobben met de juiste producten kunnen wij de vloer weer laten glanzen en blijft de vloer in goede conditie.

Stenen vloeren en grindvloeren onderhouden

Stenen vloeren en grindvloeren hebben over het algemeen een lange levensduur. Natuursteen kan door slijtage doffer worden en glans verliezen. In extreme gevallen dient de vloer te worden geslepen en gepolijst. In de meeste gevallen kunnen wij de toplaag verdichten volgens een speciale methodiek. Hierdoor ontstaat een nieuwe toplaag met een mooie glans en biedt deze bescherming tegen het indringen van vuil. Voor professionele tapijtreiniging hebben wij een speciale pagina.

Neemt u direct contact met ons op voor een vrijblijvend offerte voor de onderhoud van uw vloeren. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren er weer schoon en stralend uitzien!

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin