facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Professionele Tapijtreiniging Zakelijke Markt

Schoon tapijt of een schone vloerbedekking geeft een prettige uitstraling in uw bedrijfspand. Ieder tapijt is vuil, zichtbaar en/of onzichtbaar. Bij zichtbaar vuil kunt u denken aan vlekken van koffie, thee en dergelijke. Bij onzichtbaar vuil zijn voorbeelden zand en stof. Of het vuil nu waarneembaar is of niet, om een goed leefmilieu te behouden en een langere levensduur voor het tapijt te realiseren, is het raadzaam om periodieke tapijtreiniging toe te passen. Daarnaast voorkomt u door regelmatige vloeronderhoud een te sterkte aanhechting van het vuil.

Tapijtreiniging Methodes

Speciaal ontwikkelde methodes voor tapijtreiniging maken élk bevuild tapijt weer als nieuw! Door jarenlange ervaring, vakkennis en de juiste apparatuur leveren wij vakmanschap op het gebied van tapijtreiniging. Diverse methoden van tapijt reinigen kunnen door ons uitgevoerd worden zoals de sproei-extractiemethode, tapijtreiniging volgens bonnet methode en shamponeren. Afhankelijk van de samenstelling van uw vloerbedekking, de locatie en de situatie waarin het tapijt gereinigd moet worden, wordt samen met de klant de juiste keuze gemaakt. Schoonmaakbedrijf Mirliton denkt niet alleen aan het reinigen van het tapijt zelf, maar spreekt ook met u door wie de ruimte leegmaakt. Grote meubelen mogen over het algemeen blijven staan.

Vlekken Behandelen in Tapijt

Vlekken in uw tapijt of vloerbedekking kunnen wij ook behandelen. Afhankelijk van de mate van vervuiling en het soort vervuiling kunnen wij zeer goede resultaten behalen bij het behandelen van vlekken in uw tapijt en vloerbedekking. Wij werken o.a in de plaatsen Dronten, Lelystad, Zeewolde, Almere, Amersfoort, Hoevelaken, Nieuwegein, Zwolle, Kampen, Elburg, Nunspeet, Emmeloord en Wolvega.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende tapijtreiniging offerte.

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin