facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Schoonster, schoonmaak met landelijke dekking

In 1988 werd de vereniging CKB opgericht door enkele regionale schoonmaakbedrijven. Het doel was om samen sterk staan in het schoonmaakvakgebied en in de schoonmaakmarkt door van elkaar te leren. In 2008 kreeg de vereniging een nieuwe naam SchoonGroep Nederland en groeide uit tot een vaste speler in de top10 van Nederlandse schoonmaakbedrijven. Schoonster is de nieuwe naam sinds 2016 en staat garant voor regionale kennis met landelijke dekking.

Schoonster gelooft in meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving

Onze visie is dat het 'oude schoonmaakmodel' niet meer volstaat. Het is niet inspirerend genoeg en levert te weinig vernieuwende waarde voor mens en maatschappij. Het gaat vaak alleen maar om planningen en budgetten en te weinig over mensen en hun omgeving. Schoonster wil meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving in heel Nederland. Op elke plek halen onze Schoonsters het beste uit zichzelf om alleen de allerbeste processen, prestaties en waarde te leveren. Elke dag opnieuw.

Specialisten van Schoonster reinigen, onderhouden en verzorgen met hart voor de zaak. Met zo'n 5000 Schoonsters, gedirigeerd door onze 20 partners verspreid over Nederland, zijn we een top 10-speler. Er zijn duizenden schoonmakers, er is maar één Schoonster. We keren het schoonmaken revolutionair binnenstebuiten.

De grote ambitie van Schoonster

In 2015 realiseerden de vijf grootste schoonmaakbedrijven van Nederland een omzet van ruim 1,1 miljard euro. Schoonster bezette de achtste plek in de top 10 met een omzet van 64 miljoen euro en kende een flinke groei van 6,4%. Schoonster was daarmee één van de grootste groeiers in de markt gemeten over de afgelopen 5 jaar.

We houden natuurlijk graag een stevige positie in de top 10, maar belangrijker vinden we dat wij bij onze klanten op nummer één staan. En dat is waar onze ambitie voor dit jaar en de volgende jaren ligt. Wij doen het anders, menselijker, bewuster, innovatiever. Verantwoordelijkheid, vertrouwen en aandacht zijn essentieel voor duurzame relaties. Daarom zijn de Schoonster Partners zelf contactpersoon en verantwoordelijk voor alle zaken. Dus geen wisselende managers, afstandelijke directies of medewerkers die zaken afschuiven.

Schoonmaakbedrijf Mirliton, partner van Schoonster

Schoonmaakbedrijf Mirliton is al jaren een vaste en belangrijke partner van Schoonster (voorheen SchoonGroep Nederland). Samen met onze andere partners bedienen wij klanten door geheel Nederland. Vanuit Schoonster werken wij met een duidelijke visie en blijven innovatief in onze ontwikkelingen. Meer weten over Schoonster? Bezoek dan de website van Schoonster of neem contact met ons op.

Wij gaan voor Schoon, Schoner, Schoonster.

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin