facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Schoonmaakdiensten van schoonmaakbedrijf Mirliton

Schoonmaakbedrijf Mirliton biedt u een uitgebreid pakket schoonmaakdiensten aan. Korte lijnen, een vast contactpersoon en regelmatig overleg zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Samen met ruim 100  gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers kunnen wij al uw schoonmaakopdrachten verzorgen.
Onze grote verscheidenheid  aan opdrachtgevers bestaat o.a. uit kinderdagverblijven, bedrijfs- en kantoorpanden, (semi)overheidsinstellingen, gezondheidscentra en recreatiegelegenheden.

Schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Mirliton kan u de volgende schoonmaakdiensten aanbieden:

Schoonmaak Kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het maken van duidelijke afspraken, persoonlijk contact en korte lijnen, leveren wij een uitstekende kwaliteit en hoog service-level tegen een eerlijke prijs. Mirliton is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit als schoonmaakbedrijf. Onze medewerkers worden intern opgeleid volgens de SVS methode en vervolgens onafhankelijk geëxamineerd door de RAS (Raad Arbeidsverhoudingen Schoonmaakbedrijven). Rayonleiders controleren periodiek op kwaliteit volgens een dagelijks controlesysteem (DKS).

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende schoonmaakofferte. Wij kunnen u dan adviseren welke schoonmaakdiensten het beste bij uw schoonmaakwensen passen!

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin