facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Schoonmaak dagelijks of periodiek

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Mirliton levert een uitgebreid pakket dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten. Samen met ruim 100 gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers kunnen wij al uw schoonmaakopdrachten verzorgen. De schoonmaak van uw kantoor, bedrijf, instelling, recreatiegelegenheid of andere (openbare) gelegenheid kunnen wij overdag of in de avonduren voor u uitvoeren. Onze schoonmaakwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op de traditionele wijze d.m.v. chemicaliën en water. Daarnaast hanteren wij ook de moderne microvezeltechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het gebruik van chemicaliën sterk wordt gereduceerd.

Korte lijnen en vast contactpersoon

Onze klanten hebben altijd een vast contactpersoon, welke goed bereikbaar is. Dit is een van de voordelen van onze “platte” organisatie. Daarnaast vindt er regelmatig overleg met de klant plaats, om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakwerkzaamheden naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Onze schoonmakers werken in de regel op vaste locaties, u heeft dus schoonmakers die vertrouwd zijn met uw bedrijf en het afgesproken schoonmaakprogramma.

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Dronten (Flevoland).  Een groot deel  van  onze klanten vind u ook buiten Dronten. Wij bedienen klanten o.a. in Lelystad, Zeewolde, Almere, Amersfoort, Hoevelaken, Nieuwegein, Zwolle, Kampen, Elburg, Nunspeet, Emmeloord en Wolvega. Doordat wij onderdeel zijn van Schoongroep Nederland, kunnen wij onze schoonmaakdiensten ook landelijk verzorgen.

Schoonmaak Kwaliteit

Service, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door het maken van duidelijke afspraken, persoonlijk contact en korte lijnen, leveren wij uitstekende kwaliteit en een hoog service-level tegen een eerlijke prijs. Mirliton is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, mede hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit als schoonmaakbedrijf.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende schoonmaakofferte. Wij helpen graag uw pand en werkruimte schoonhouden!

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin