facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Glazenwasser

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Mirliton heeft deskundige en professionele glazenwassers in dienst voor de zakelijke markt. Zij zorgen ervoor dat uw ramen weer schoon en helder zijn. Schone ramen geven uw pand immers een fris en verzorgde uitstraling. Het schoonmaken van uw ramen kan op de traditionele, ambachtelijke manier met ladders gebeuren. Wanneer nodig en afhankelijk van de hoogte, zetten wij het juiste type hoogwerker in, welke voldoet aan de nieuwste en hoogste veiligheidseisen. Uiteraard werken onze glazenwassers altijd volgens de ARBO normen.

Telescopische Glasbewassing met Osmosewater

Daarnaast kunnen onze vakkundige glazenwassers ook volgens de methode van osmose uw ramen schoonmaken. Van kraanwater wordt gedemineraliseerd water gemaakt, dit levert zuiver, puur water op. Vanaf de begane grond kunnen uw ramen en gevel tot een hoogte van 12 meter streeploos en vlekkeloos worden gewassen. De glazenwasser heeft dan geen ladder meer nodig om uw glasbewassing te verzorgen. Telescopische glasbewassing is een veilige en milieuvriendelijke manier van glazenwassen.

Onze glazenwassers zijn o.a. actief in Dronten, Lelystad, Zeewolde, Almere, Amersfoort, Hoevelaken, Nieuwegein, Zwolle, Kampen, Elburg, Nunspeet, Emmeloord en Wolvega. Doordat wij onderdeel zijn van Schoongroep Nederland kunnen wij in feite landelijk uw glasbewassing verzorgen.

Bent u dus op zoek naar een professionele glazenwasser? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u dan adviseren welke glasbewassingsmethode het beste bij uw bedrijfspand past. Voor een schoon resultaat tegen een eerlijke prijs!

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin