facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

Gevelreiniging

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij Mirliton zorgt ervoor dat uw bedrijfs- of kantoorpand er schoon en netjes uitziet. Gevelreiniging is een van onze specialiteiten. Een schone gevel zorgt ervoor dat uw pand er representatief blijft uitzien.

Gevels komen in diverse materialen voor (stenen gevels, kunststof gevels, trespa gevels, glazen gevels etc.). Het reinigen van een gevel is dus mede afhankelijk van het type gevel en de aard van de vervuiling en aanslag. Wij beoordelen de mate van vervuiling van uw gevel en bepalen welke type gevelreiniging de beste en schoonste oplossing voor u biedt.

Gevelreiniging en Bescherming

Omdat Mirliton ook professionele glazenwassers in dienst heeft, kunnen wij zowel uw gevel als ramen in 1 keer schoonmaken. Uw gevel ziet er dan weer schoon en stralend uit. Afhankelijk van het materiaal van uw gevel kunnen wij ook een beschermlaag aanbrengen. Zo blijft uw gereinigde gevel langer schoon en is het vuil makkelijker te verwijderen.

Gevelreiniging verzorgen wij niet alleen in Dronten, maar in heel Flevoland en daarbuiten. Een groot deel van onze klanten vindt u o.a. in Dronten, Lelystad, Zeewolde, Almere, Amersfoort, Hoevelaken, Nieuwegein, Zwolle, Kampen, Elburg, Nunspeet, Emmeloord en Wolvega. Omdat wij onderdeel zijn van Schoongroep Nederland, kunnen wij onze schoonmaakdiensten ook landelijk verzorgen.

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gevelreiniging offerte. Wij zorgen ervoor dat uw gevel er weer stralend uitziet!

offerte button v6

logo osblogo vcalogo iso9001logo schoonster

 

 

 

facebook_page_plugin