facebook
info@mirliton.nl
Bel: 0321-380646

15 april Mirliton Blues Night met Nederlandse topbands

bluesnight website M

Dronten- Bert Hermsen, eigenaar van Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton, heeft de blues opnieuw teruggebracht in Dronten. Samen met de Meerpaal wordt het podium in de grote zaal, op 15 april omgetoverd in een nachtclub in de jaren vijftig/zestig stijl, waar twee Nederlandse topbands gaan optreden.

Om deze tijden ook muzikaal te laten herleven zijn er 2 bands gecontracteerd, die beide stijlen vertegenwoordigen. De band Slim Robin brengt de blues op een traditionele jaren 50 manier en The Silver Dimes spelen de jaren 60 stijl van blues.
In die tijd beleefde de blues zijn hoogtij dagen, eerst (1953-1958) door de originele artiesten zelf (Muddy Waters, Sonny boy Williamson, Slim Harpo) en vanaf midden jaren 60 door deBritse coversbands (John Mayall, Eric Clapton, Fleetwood mac), die de blues onder de aandacht van het grote publiek brachten.


Slim Robin

Slim Robin is een Nederlandse harmonicaspeler/zanger die vooral bekend is van zijn harmonicaspel bij een aantal bekende bluesbands waar hij deel van uitmaakte. Je kon hem de afgelopen jaren vinden op nationale en internationale podia. Hij is al twee keer genomineerd voor beste bluesharpist door de Dutch Blues Foundation. In december 2015 is het debuutalbum: "Claim Your Wings" uitgekomen. Hierop zijn eigen nummers te vinden die een goede indruk geven waar de Slim Robin Band voor staat, pure en eerlijke blues.

The Silver Dimes

Sinds de oprichting in de zomer van 2015 is het snel gegaan met The Silver Dimes. De in het najaar uitgebrachte EP ‘No Cure, No Pay’ werd uitstekend ontvangen en met hun energieke liveshows vestigden ze al snel hun naam als één van de meest opwindende nieuwe bluesacts van Nederland. Kortom, een avond die je niet mag missen! Hermsen: “Door een goede samenwerking met de Meerpaal kunnen we deze avond aanbieden voor een ticket van maar € 10,- p.p. inclusief 1 consumptie.” Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Meerpaal. www.mirlitonbluesnight.nl

Bij Aeres Hogeschool Dronten is alles groen

BDG CAH 08

De Aeres Hogeschool Dronten, voorheen bekend als het CAH Vilentum Dronten, veranderde afgelopen september van naam. De Aeresgroep heeft 3 vestigingen. De visie en missie zijn gelijk, maar het lesaanbod in Dronten, Almere en Wageningen is verschillend. Een van de belangrijke kerntaken: toekomstige (agrarische) ondernemers opleiden voor vitale bedrijven in een vitaal platteland. Praktijkgerichtheid en jonge mensen helpen bij de ontwikkeling tot een ondernemende persoonlijkheid is het uitgangspunt. Voor deze unieke visie ontving men als eerste hbo-instelling het Bijzonder Keurmerk Ondernemen.
De Aeres Hogeschool Dronten is de nieuwe naam voor de onderwijsinstelling die tot 1 september bekend stond als CAH Vilentum Dronten. De hogeschool is onderdeel van een veel grotere groep onderwijsinstellingen die allemaal de naam Aeres gaan dragen. De Aeres Hogeschool zelf heeft drie vestigingen of in meer onderwijstermen: drie faculteiten. Naast deze in Dronten is er ook een faculteit in Almere en in Wageningen. De visie en missie zijn gelijk, maar het onderwijsaanbod is verschillend. Een van de belangrijke kerntaken: toekomstgerichte innovatieve natuurtalenten opleiden voor vitale bedrijven met ook nog oog voor duurzame ontwikkeling. Praktijkgerichtheid en jonge mensen helpen bij de ontwikkeling tot een ondernemende persoonlijkheid is het uitgangspunt. Voor deze unieke visie ontving men als eerste hbo-instelling het Bijzonder Keurmerk Ondernemen.

Een school in een grote kas

Welk gebouw past er bij een instelling voor onderwijs in de agrarische sector waar management, dier, voedsel en groene ruimte thema´s zijn? Waar welzijn, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationale oriëntatie even hoog op de agenda staan?
Door gebruik te maken van duurzame materialen, de kennis van kassenbouwers is er een school ontstaan die in het geheel in een 16 meter hoge kas is geplaatst. Het is een (bijna)energieneutraal gebouw vol beleving met een bijzondere architectuur en zuiver leefklimaat. Door het opvangen van  regenwater zijn het doorspoelen van de toiletten, het handen wassen en de schoonmaak eveneens duurzaam geregeld. In een jaar wordt er 1200m3 regenwater gebruikt. Een bijzonder gebouw om in te werken.
Eenmaal binnen is het heerlijk licht en loop je af op een open receptie. Hier meld ik me voor mijn afspraak met het hoofd van de facilitaire dienst Gert Vosjan. Vosjan is bijna 26 jaar in dienst van de hogeschool. Nu geeft hij leiding aan 24 facilitair medewerkers en is verantwoordelijk voor de totale facility.

Lees meer: Bij Aeres Hogeschool Dronten is alles groen

"Mijn leven in Puin"

Vorige maand werden wij gebeld door RTL4, voor het programma "mijn leven in puin".  Ze vroegen ons of Mirliton wilde helpen bij het schoonmaken van een woning in Lelystad.

Weet u het nog?

In 2013 hebben wij ook meegedaan aan het programma “Uitstel van Executie” bij RTL4. Dit was zo een leuke dag dat we ook dit keer het ontzettend leuk vonden om ons steentje bij te dragen aan “mijn leven in puin”.

Inmiddels is de klus geklaard, hebben de opnames plaatsgevonden en kijken we terug op een hele leuke dag met Lieke van Lexmond! 

Wat betreft de programmamakers het volgende:

“Wat ons betreft is de dag hartstikke goed verlopen. We waren mooi op tijd klaar en met Natasja, de kandidaat, gaat het ook nog steeds heel goed. Echt wel een succesverhaal dus!

De aflevering wordt uitgezonden op woensdag 6 april 2016 om 20:30 uur bij RTL4. We hopen uiteraard dat jullie allemaal gaan kijken en ook blij zijn met het eindresultaat. 

Nogmaals bedankt voor het regelen, en de meiden voor het harde werken!”

Dus wie het leuk vindt  om te kijken:  

Woensdag 6 april 2016 om 20:30 uur bij RTL4!

 

 leveninpuin1

 

Leveninpuin

Een gezond 2016!

2016 is begonnen.. Wij wensen iedereen een ontzettend goed, gelukkig maar vooral Gezond nieuwjaar toe!! 

Wij hebben de veiligheid en gezondheid van onze mensen hoog in het vaandel staan. Om deze reden zijn we VCA gecertificeerd, werken wij met moderne materialen en proberen wij een goed personeelsbeleid erop na te houden, waar onze mensen centraal staan. Echter, de levenswijze van onze mensen hebben wij niet in de hand! In het kader van een gezond 2016, willen wij onze collega Anita Koning in "the spotlight" zetten. Zij viel in 2015 maar liefst 86kg af!

Lees haar verhaal via de "lees meer" knop onder de FB knoppen. Wij zijn ontzettend trots op haar!!!

 

Wat kan een mens in één jaar veranderen!

Het is bijna kerstavond, wanneer we thuis zijn bij Anita Koning in Biddinghuizen. Vooraf was ik al gewaarschuwd dat ik haar bijna niet zou herkennen en dat bleek zo. Ik was haar namelijk al twee keer voorbij gelopen in de plaatselijke supermarkt! Het is dan ook niet zo’n wonder, want Anita is het afgelopen jaar 85 kilo lichter geworden! Heb je goede voornemens? Lees dan het verhaal van Anita.

Lees meer: Een gezond 2016!

Taart en complimenten na waterschade in De Meerpaal

Mirliton ontving uit handen van Rien van de Belt, Hoofd Techniek en Gebouwen van De Meerpaal in Dronten een heerlijke taart. Dit uit dank voor de snelle hulp bij de wateroverlast in maart dit jaar, waarbij onder andere het podium in de grote theaterzaal blank kwam te staan.

Na dat telefoontje op 8 maart weet je hoe belangrijk goede relaties zijn

Van de Belt: ”Op zondagmorgen kwart voor acht werd ik wakker gebeld door de beveiliger van De Meerpaal, met de mededeling dat de sprinklerinstallatie was afgegaan. Dat deze installatie goed werkt, was al snel duidelijk toen ik bij het pand aankwam. Het hele podium stond blank net als de orkestbak en een groot gedeelte van de kleedkamers. Dan heb je snel hulp nodig en moet je snel schakelen, want de ravage was enorm.”

Ik wist gelijk dat ik de juiste mensen en materiaal nodig had

“Mirliton verzorgt bij ons al het reguliere schoonmaakwerk en ik besloot gelijk om Bert Hermsen wakker te bellen. Lachend: of liever gezegd zijn partner, want ik weet dat zij zeker altijd te bereiken is. En dat lukte! Bert was er binnen no time. Hij had snel een aantal medewerkers op zondag weten te bereiken en machines meegebracht, waardoor het water kon worden opgezogen en afgevoerd. Het water verdween liter na liter in de machines en zo wisten ze het weer droog en schoon te krijgen. Het is fantastisch dat je bij calamiteiten zelfs op zondag op zakelijke relaties kunt rekenen.”

Op woensdag moest alles weer draaien

“Het is een van de redenen, waarom ik wanneer het kan, graag met lokale bedrijven werk. Want natuurlijk moest ook de elektriciteit snel veilig worden gesteld. We hadden stroom nodig voor de machines, maar moesten wel veilig kunnen werken. Door de nauwe samenwerking met iedereen, kwam alles snel op gang. Dat was ook noodzaak, want woensdag stond er een voorstelling gepland. Die zondag heb ik de hele dag bijna aan de telefoon gehangen, want ook de theaterdoeken moesten snel vernieuwd worden. Gelukkig kon ik voor het ophangen van de doeken ook een beroep op Mirliton doen, want het is een behoorlijke klus om al die grote doeken weer in te knopen. Zonder hun hulp en snelle handelen was het zeker niet gelukt om op woensdag weer te kunnen draaien. Daarom vonden de directie en mijzelf een extra bedankje zeker op zijn plaats.”

 

Taart van De Meerpaal DrontenTaart voor Mirliton van de Meerpaal

18 april organiseert Mirliton een authentieke en klassieke “BLUES”avond

18 april organiseert Mirliton een authentieke en klassieke “BLUES”avond. Dit keer blijven de grote versterkers thuis en genieten we graag samen met echte blues liefhebbers van een ouderwets “juke joint sfeertje”. 

Bluesband “THE CRAWLERS” gaat zorgen voor een intieme setting. Repertoire komt uit de breedte van de blues, van westcoast blues, jump blues tot chicago blues. The Crawlers bestaat uit Jason Borg die zang en bluesharp voor zijn rekening neemt, Raymond Goudbeek op toetsen en Henk-Jan de Jong op gitaar.

Wees op tijd want vol = vol
Entree: € 3,50 pp
Lokatie: Grand Café Flavour, de Meerpaal
Aanvang: 21.00 uur

 

Crawlers Bluesavond Mirliton

Bert Hermsen directeur Mirliton aangetreden als bestuurslid OSB

Bert Hermsen is toegetreden tot het landelijk bestuur van de OSB. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Hermsen zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de MKB-bedrijven in de schoonmaakbranche.

Hermsen eigenaar van Mirliton schoonmaak- en glazenwassersbedrijf in Dronten, is met zijn bedrijf al jaren bij de werkgeversorganisatie aangesloten en is trots op het keurmerk. Hermsen: ”De schoonmaakbranche is de laatste jaren veelvuldig in het nieuws en niet altijd even positief. Het jammere hiervan is dat enkele bedrijven de hele branche een negatieve klank meegeven. Veel kwalitatieve bedrijven in onze branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Het was voor ons dan ook gelijk helder, dat wij ons vanaf de start van dit keurmerk gelijk zouden aansluiten. Zo weten onze klanten dat het bij ons goed geregeld is. Binnen ons bedrijf hebben we ook ruimte en kansen gecreëerd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten instromen. Als ondernemer vind ik het belangrijk dat je verder kijkt en je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt waar je kunt.” Nu is Hermsen zelf bestuurslid geworden en zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de MKB-bedrijven in de branche.

Hermsen: ”Als ondernemer in het MKB denk ik dat ik deze groep goed kan vertegenwoordigen. Er gebeurt veel in onze branche en we proberen met elkaar steeds verder te professionaliseren. Voor gevelonderhoud zijn er bijvoorbeeld specialistische eisen met betrekking tot milieu en veiligheid. Het vraagt veel aandacht van ondernemers om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. Veilig en gezond werken op hoogte in de glazenwassersbranche en goed vakonderwijs zijn enkele speerpunten. We willen met elkaar kwaliteit leveren en ondernemers die aangesloten zijn bij het keurmerk leveren zeker die kwaliteit. Iedere opdrachtgever kan door het keurmerk zien waar deze ondernemingen aan voldoen. De schoonmaakbranche is altijd in beweging en vereist voortdurende vakkennis van ondernemers en medewerkers. Dat maakt het uitdagend om in te werken en wat mij betreft verdiend het zeker meer positieve aandacht. Daaraan lever ik graag mijn bijdrage.”

 Lees het artikel in De Stentor

foto Bert Hermsen bestuurslid OSB

Leuk artikel in OSB AWOG-nieuwsblad

"Hoe leuk is dat? In gesprek met Paleis Het Loo, Mirliton en de OSB en dat levert dan weer een mooi artikel op in het AWOG-nieuwsblad van de OSB!
De foto's voor een klein voorproefje en de link hieronder om het geheel artikel te lezen op pagina 15 t/m 17."

Flipbook OSB AWOG oktober 2014

OSB AWOG oktober 2014

SchoonGroep Nederland en SVS gaan samenwerken

samenwerken schoongroep nederland en svs

Gastles van Mirliton bij Praktijkonderwijs Almere College

Om de praktijkles van het vak Schoonmaak extra dimensie te geven, verzorgen wij de gastlessen. Leerlingen mochten zelf ervaren hoe het is om tapijt te reinigen met een machine die “een eigen wil” heeft. Wat een leuke ochtend!

gastles almere college

SchoonGroep Nederland, daar zijn wij trots op!

schoongroep nederland piekt

Blues Avond Mirliton heeft weer de krant gehaald!

bleusavond krant mirliton

Mirliton is terug in De Meerpaal!

Na jaren trots de “oude” Meerpaal in onderhoud te hebben gehad, kunnen wij jullie met nog meer trots mededelen dat wij de “nieuwe” Meerpaal per 15 maart as. wederom in onderhoud hebben!

foto meerpaal oud

foto meerpaal nieuw

Blues Avond in de Meerpaal

Liefhebbers van blues opgelet!

Kaartjes voor de Blues Avond zijn te koop bij de receptie van De Meerpaal te Dronten, dit kan ook telefonisch. Voor meer info:http://bit.ly/1icLChe

mirliton

meerpaal

 

Doemscenario: 50.000 mensen op straat door inbestedingsplannen schoonmaakdiensten van de overheid

TV-programma EenVandaag brengt (4 maart, 18:15 op Ned. 1) problemen door plannen van overheid in schoonmaakbranche onder de aandacht!

Lees hier meer over de inhoudelijke consequenties:

http://www.osb.nl/blog/2014/03/03/eenvandaag-dreiging-inbesteding-schoonmaak-door-gemeenten/

of kijk op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/schoonmaakbedrijfmirliton

Certificaten behaald door Henk

Wederom mooie certificaten voor onze "keurmeester" Henk Hassink. Naast de keuring van onze elektrische arbeidsmiddelen, mogen wij nu ook alle klimmaterialen, valbeveiligingen en hijsmaterialen zelf keuren!

Goed gedaan Henk!
certificaen henk

Minister Asscher: 'OSB doet aan schandelijke bangmakerij'

20-01-2014 Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken snapt niets van de kritiek van de brancheorganisatie OSB op zijn beleid. Die doet aan 'schandelijke bangmakerij'. Dat zei Asscher tijdens een PvdA-bijeenkomst in Utrecht.

Werkgeversorganisatie OSB verweet hem vorige week dat hij zich bemoeit met het arbeidsvoorwaardenoverleg in de bedrijfstak en dat hij daarbij partij kiest voor de schoonmakers. Volgens OSB zet Asscher 50.000 banen op de tocht door te suggereren dat 'schoonmaakondernemers geen nette ondernemers zijn'.

Nette arbeidsvoorwaarden

Asscher zegt niet te begrijpen wat er mis kan zijn met het hanteren van 'nette arbeidsvoorwaarden'. De overheid neemt 3000 schoonmakers weer in vaste dienst, in plaats van flexcontracten te hanteren. "Hoe ik daarmee 50.000 banen zou vernietigen, kan ik niet volgen."

NK schaatsen boarding mogelijk gemaakt door Mirliton

Een valpartij waarbij de SchoonGroep boarding goed in beeld kwam.
Mogelijk gemaakt door Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton!

schaatsen schoongroep

Met onze 30 geplaatste zonnepanelen onderneemt ook Schoonmaakbedrijf Mirliton duurzaam!

Schoonmaakbedrijf Mirliton heeft op het dak van ons pand in Dronten zonnepanelen laten plaatsen.

Zonnepanelen Schoonmaakbedrijf Mirliton

Uitzending gemist Uitstel van Executie?

Hebt u de uitzending van 10 september 2013 met daarin Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton gemist? Klik dan op de volgende link om via "Uitzending gemist" aflevering 3 terug te zien!

http://bit.ly/15xLMKH

Uitstel van Executie Martijn Krabbe Mirliton

Schoonmaakbedrijf Mirliton bij “Uitstel van Executie”

Dronten, 2 september 2013

Schoonmaakbedrijf Mirliton bij “Uitstel van Executie”

Voor een opname van het televisieprogramma “Uitstel van Executie” in Almere was presentator Martijn Krabbé met spoed op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Schoonmaakbedrijf Mirliton in Dronten aarzelde geen moment en bood direct belangeloos haar diensten aan.
Het schoonmaakteam maakte in korte tijd de woning in Almere van boven tot onder geheel schoon.
Deze aflevering wordt één van de meest spraakmakende afleveringen vanwege de schrijnende situatie waarin de betrokken familie zich bevindt.

Wekelijks kijken meer dan één miljoen mensen naar het succesvolle RTL 4-programma ‘Uitstel Van Executie’ dat wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé. Samen met zijn team van specialisten worden mensen geholpen wiens huis moet worden verkocht omdat zij niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Om deze zogenaamde executieverkoop een halt toe te roepen wordt de hulp ingeroepen van makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Duncan Abrahams en budgetcoach Eef van Opdorp.

Schoonmaakbedrijf Mirliton bij “Uitstel van Executie” op 10 september, RTL4 om 20.30 uur!

Voor meer informatie:
Marloes van Loenen               m.vanloenen@mirliton.nl

Uitstel van Executie Martijn Krabbé

Uitreiking OSB-Keurmerk aan Mirliton

In het jubileumjaar dat schoonmaak- en glazenwasserbedrijf Mirliton 20 jaar bestaat, hebben wij op 12 april 2013, het OSB-Keurmerk verkregen! De uitreiking van het OSB-Keurmerk heeft vandaag plaatsgevonden door OSB bedrijfsadviseur Ton Christianen.Trots namen Marloes van Loenen en Bert Hermsen het OSB-Keurmerk deurbord in ontvangst.

Bij OSB-Keurmerk bedrijven zijn opdrachtgevers ervan verzekerd dat zij brede vakkennis hebben, de administratie op orde hebben. belastingen en premies betalen, eerlijk zaken doen en over de juiste verzekeringen beschikken. Bedrijven worden jaarlijks gecontroleerd of zij nog steeds voldoen aan de eisen van het OSB-Keurmerk. Een verplichte externe en onafhankelijke toetsing door een geaccrediteerde certificerende instelling vindt vooraf plaats. Het OSB-Keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwasserbedrijven bestaat uit drie onderdelen:

  • De NEN 4400-1 norm. Hiermee toont het bedrijf aan de financiële en personele administratie op orde te hebben, belasting en premies te betalen en geen mensen in dienst heeft die niet in Nederland mogen werken.
  • De Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Deze code heeft als doel de marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwasserbranche te verbeteren. In deze code is vastgelegd dat bij inkoop van schoonmaak niet alleen gekeken wordt naar de prijs, maar dat ook de kwaliteit van de uitvoering van het schoonmaakwerk en de arbeidsomstandigheden belangrijk zijn.
  • Enkele schoonmaakspecifieke eisen. Hierin wordt bijvoorbeeld de communicatie tussen de schoonmaak- en glazenwasserbedrijf en de opdrachtgever geregeld, maar ook het meten van de kwaliteit van het schoonmaakwerk. Evenals het toetsen van de CAO en het beschikken over een opzichtverzekering.

OSB-Keurmerk Mirliton

Mirliton en SchoonGroep Nederland volop in de pers!

Het persbericht van Marloes van Loenen over de samenwerking tussen SchoonGroep Nederland en TANGO tankstations wordt veelvuldig opgepakt door de pers. In diverse (online) kranten en Twitterberichten wordt het persbericht vermeld en geplaatst. Daar zijn wij van Mirliton erg trots op natuurlijk! Hieronder een aantal linkjes naar betreffende persberichten.

Lees hier het bericht uit de Flevocourant

Lees hier het bericht van het Schoonmaakjournaal

Lees hier het bericht van Drimble

Lees hier de Twitterberichten

Facebook pagina van Mirliton "liken"

Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf Mirliton heeft een eigen Facebook pagina. Neem eens een kijkje en "like" de pagina om op de hoogte te blijven!

https://www.facebook.com/schoonmaakbedrijfmirliton

Facebook logo Mirliton

Flevopenningengala Emmeloord

Op 22 maart 2013 werden de Flevopenningen voor de negende maal uitgereikt tijdens het Flevopenningengala in Emmeloord. Concern voor Werk heeft haar locatie en diverse facilitaire diensten aangeboden voor de organisatie van dit evenement.

De uitreiking van de Flevopenningen is inmiddels een traditie. Het is een prijs die breed gedragen wordt, waarbij de samenwerking tussen het gezamenlijke bedrijfsleven, de provincie en de bedrijfskringen van essentieel belang zijn. De uitreiking van de penningen gebeurt in een feestelijke ambiance tijdens het Flevopenningengala.

Concern voor Werk en Mirliton (vaste partner van CVW) hebben in een topsamenwerking gezorgd voor een brandschone locatie!

Alle mensen van CVW, bedankt  voor de fijne samenwerking!

Flevopenningen Emmeloord

Tango

SchoonGroep Nederland is zaterdag 16 maart  j.l. gestart met de uitvoering van de eerste landelijke opdracht! Met de schoonmaak van alle 150 Tango tankstations zet de samenwerking van negentien middelgrote Nederlandse schoonmaakbedrijven een verdere stap naar een landelijk verspreidingsgebied.

Tango Mirliton Schoonmaak SchoonGroep Nederland

SchoonGroep Nederland in de top 10

De schoonmaakbranche 2012 Top 10:

1. CSU

2. ISS

3. Hago Nederland (Vebego)

4. Asito

5. Gom Schoonhouden (Facilicom)

6. Dolmans Groep

7. EW Facility Services

8. Hectas Facility Services

9. SchoonGroep Nederland

10. Schoonmaakbedrijf Succes (DieDrie)

Bron: Service Management maart 2013.

Mirliton bestaat 20 jaar!

Vandaag, 15 maart 2013, bestaan wij 20 jaar!

Wij willen onze klanten, personeel en relaties hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het gestelde vertrouwen in ons!

Jubileum 20 jaar Mirliton

Mirliton sponsort Spinningmarathon

Schoonmaakbedrijf Mirliton sponsort 2 fietsen bij de Spinningmarathon. Vrienden en personeel van Mirliton zullen deze fietsen "bemannen". De opbrengsten gaan naar Kika en het Diabetes Fonds!

Mirliton sponsor spinningmarathon Leisureworld

Mirliton maakt muurschilderij schoon

Mirliton muurschilderij Leisureworld

Mirliton Sponsort ASV Dronten

Warme dagen dankzij Mirliton!

Het vierde elftal mag zich wederom een sponsor toekennen. Dit maal is het Schoonmaak –en Glazenwassersbedrijf Mirliton die de jongens de winter door zal helpen. Het bedrijf is inmiddels al ruim 16 jaar een begrip binnen de gemeente op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Directeur Bert Hermsen vond dat de selectie van de “forgotten” jongens voor de trainingen er warmer bij moesten lopen. Hierom besloot hij hen te voorzien van prachtige sweaters. “Op deze wijze motiveer ik de jongens om ook in de winterperiode er tegen aan te gaan, en zo ook de tweede helft van de competitie een ieder te verrassen. Daarbij vind het ik het gewoon leuk om te zien hoe dit zelf sturende team plezier en prestatie optimaal weet te combineren…..Het is net ons bedrijf”, aldus Bert Hermsen. Het vierde wil hierbij Mirliton bedanken voor deze sponsoring. Het kan volgens hen niet op. Met deze trainingssweater hebben ze weer een extra steun in de rug om het uiteindelijke Kampioenschap binnen te halen.

De forgotten boys

Bert Hermsen met de trainingstrui voor "de forgotten boys".

facebook_page_plugin